Charlie Mackesy: De jongen, de mol, de vos en het paard

Charlie Mackesy maakt prachtige tekeningen met ontroerende en rake teksten en heeft hier een boek van gemaakt. Een echte aanrader!!!

Ik kende zijn werk al via Instagram. Van mijn moeder kreeg ik zijn boek. Een extra dierbaar kado, omdat ik het kreeg omdat mijn oude paard, dat al bijna 20 jaar in mijn leven is, ongeneeslijk ziek is en niet lang meer te leven heeft. Zij is net zo wijs als het paard uit het werk van Charlie Mackesy.

Elizabeth Gilbert zegt héél treffend over het boek: “De wereld waarin ik wil leven, is de wereld die Charlie Mackesy bedacht heeft. Een wereld van oneindige vriendelijkheid, wijsheid, tederheid en echte liefde tussen vrienden.”

Charlie Mackesy is dus ook te volgen op Instagram. Een héél fijn account!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *