Lichaam in balans met frdk

Door alle stress en spanning van de laatste tijd verrekte ik steeds mijn nek. De pijn schoot helemaal door tussen mijn schouderbladen en naar mijn arm. Auw! Alles wat ik deed, deed me pijn. En autorijden was eng, want ik kon niet meer goed over mijn schouder kijken. Mijn nek is, samen met mijn onderrug, mijn zwakke plek. Als ik fysiek niet lekker in mijn vel zit, neem ik altijd contact op met de mensen van www.frdk.nl Als ik door mijn rug ga of mijn nek verrek krijgen zij me altijd in één sessie weer op de rit. Echt geweldig! Na de eerste behandeling op 28 oktober was ik klachtenvrij. Ik voelde ik me zoveel soepeler. Ik voelde me ook veiliger, want ik kon eindelijk weer over mijn schouder kijken bij het autorijden.

Check up

Een week later, op 4 november, kreeg ik weer een behandeling. Niet omdat mijn lijf niet lekker voelde, maar als check up. Ik wilde checken of mijn lijf nog voldoende ontspannen en rechtgericht was, of ik de oefeningen wel goed deed en om nog wat extra oefeningen mee te krijgen. Mijn bekken stond gelukkig nog helemaal recht, alles bewoog en draaide soepel. Helemaal blij mee! Altijd fijn zo’n APK voor je lijf. Wie is jouw go to persoon als je niet lekker in je vel zit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *